Workshops & more

Breed georienteerd ben je al snel als docent muziek. Ik geef zangworkshops aan leerlingen en docententeams, kan coachen op zang en podiumpresentatie voor belangrijke optredens en nog veel meer. Door mijn ervaring voor de klas in primair en voortgezet onderwijs, kan ik goed afstemmen op de behoeften van de school en de leerling. 

Podiumpresentatie & Zangcoaching
Komt er een musical aan en is er behoefte aan wat muzikale ondersteuning? Wat coaching voor de solisten op zang? Of juist wat aandacht voor de podiumpresentatie? Hoe presenteer je jezelf goed tijdens zo een musical? 

Voor voortgezet onderwijs kun je denken aan zangcoaching voor muziekavonden. Een gezamenlijk inzingmoment voor een grote show, training in podiumpresentatie, individuele zangcoaching of groepsworkshops zang. Ik bespreek altijd van te voren de wensen van de aanvrager om zo goed mogelijk te kunnen afstemmen op de behoeften. 

Ook voor muziekavonden met een bigband of harmonie orkest en uw leerlingen kunt u contact met me opnemen.

U kunt bij mij terecht voor:

 • Zangcoaching voor muziekavonden
 • Zangworkshops voor leerlingen
 • Workshop Podium Presentatie
 • Inzingen

Interesse? Klik hier om contact met me op te nemen.  

Teamteaching muziek & coaching
Kunt uw team wat hulp gebruiken bij het geven van muzieklessen aan de klas (bijvoorbeeld in het basisonderwijs)? Ik verzorg gepersonaliseerde coaching per docent eventueel in combinatie met teamworkshops. 

U kunt ook denken aan zangworkshops voor het team en train de trainer workshops voor het makkelijker zingen met uw klas. Welke zangtools kunt u inzetten als u met uw klas een liedje wilt zingen? Hoe kunt u zelf vaardiger worden in het beofenen van muziek in de klas? Hoe werkt dat noten lezen eigenlijk? 

Heeft u behoefte aan het leren van een instrument? Ik kan de basis leggen voor het gebruik van instrumenten in de klas. Denk aan naschoolse workshops gitaar (liedbegeleiding) en keyboard. Handig in de klas en direct te gebruiken! (met een beetje oefenen natuurlijk)

Denk bij teamteaching aan workshops als:

 • Co-teaching voor meer muziek in de klas
 • Persoonlijke coaching bij het geven van muzieklessen
 • Zingen in de klas
 • Liedbegeleiding op gitaar of keyboard
 • Noten leren lezen
 • Zangworkshop voor docenten teams
 • De vijf domeinen van muziek inzetten in de klas

Interesse? Klik hier om contact met me op te nemen.

 

Marysia Pardoen is in 2010 afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag als Docent Muziek met als bijvak Jazz-zang. Ze is heel divers, treedt op als zangers/pianiste op bruiloften, in bigbands en andere orkesten en geeft zangles, pianoles en workshops op middelbare scholen. Met haar warme stem en open, vriendelijke persoonlijkheid een graag geziene docente & muzikante!

 

menu knoppen marysiapardoen teaching 1  menu knoppen marysiapardoen singing 1  menu knoppen marysiapardoen wedding 1  menu knoppen marysiapardoen marysia 1

marysia gitaar 400

Muziekclub Leidschendam-Voorburg

Sinds 2 jaar heb ik samen met Stijn van Lier een eigen muziekschool in Leidschendam-Voorburg, waar we lessen op gitaar, piano, dwarsfluit, saxofoon, klarinet en zang aanbieden in samenwerking met de Emmausschool.  
- lees meer -

MarysiaSinging

Muzikaliteit moet je onderhouden, voeden.
Ik treed met plezier op als zangers van bigband ROG te Den Haag,
met Vocal Group Pitch Control en in gelegenheidsformatie als solist in diverse orkesten,
jazz combo’s en pop- en bluesbands.  
- lees meer -

 

foto marysiapardoen vierkant 01

marysia gitaar 400

Marysia Workshops & more

Breed georienteerd ben je al snel als docent muziek. Ik geef workshops op aanvraag op gebied van muziek, heb ervaring met lesgeven in primair en voortgezet onderwijs, geef zangworkshops en meer!
- lees meer -