Over Marysia

In 2010 ben ik afgestudeerd met een 9 aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag als Docent Muziek met als specialisatie Jazz Zang. Ik ben opgegroeid met jazz en bluesmuziek en heb het altijd heerlijk gevonden om naar te luisteren. Ook Stevie Wonder en Trijntje Oosterhuis zijn artiesten die niet zijn weg te denken uit mijn leven. 

Vanaf 2007 ben ik muziekles gaan geven in vele diverse vormen. Ik heb gewerkt in het basisonderwijs en het middelbaar onderwijs. Op dit moment richt ik me op het project "Meer muziek in de Klas", waarbij ik docenten in het basisonderwijs coach bij het geven van muzieklessen. Daarnaast geef ik zang-en pianolessen, privé en ook op mijn eigen muziekschooltje in Leidschendam-Voorburg. 

Als muzikant is het belangrijk om je verbonden te voelen met de muziek in jezelf. Muziek is een expressiemiddel en een prachtig middel om emoties te verwoorden. Hoe je je voelt, kun je overbrengen met muziek. Juist het zingen op een bruiloft vind ik heel speciaal. Ik vind het zo mooi, dat juist de muziek daar zoveel kan zeggen zonder woorden. Een moment dat je altijd bij blijft. Prachtig toch, als je daaraan bij kunt dragen? 

Ik hou van persoonlijk contact, ik wil graag wat ik doe afstemmen op de personen waarmee ik werk. Dat geldt voor zowel leerlingen als het bruidspaar. Het moet bij jou passen. Hoe mooi is het, om op zo een prachtig moment als een huwelijksceremonie te zingen, met een nummer dat echt waarde heeft voor het bruidspaar? Dat jij met de muziek letterlijk een gevoelige snaar kunt raken en dat moment nóg specialer kunt maken? Op mijn eigen bruiloft heeft de muziek ook zoveel toegevoegd, ik ben heel dankbaar dat ik datzelfde kan doen. 

Naast mijn werk en muziek ben ik ook heel gelukkig met mijn gezinnetje, mijn man en zoontje. Die ook flink muziek kunnen maken in ons huis!

Bent u op zoek naar een zangeres voor op uw bruiloft? Tijdens de ceremonie, receptie of misschien wel op een ander speciaal moment? Zoekt u een zangeres voor een speciaal optreden van uw bigband of orkest? Of bent u op zoek naar een docent die zangworkshops kan geven? Stuur me gerust een mailtje!

Lees meer – Marysia at your wedding

 

Marysia Pardoen

 

            foto pitch loches